090 - 12 40 45 · Telefontider: Mån - Tors: 09.00 - 19.00 · Fre: 09.00 - 17.00 · info@tenton.se

Gruppträningsschema

Sortering:
Idag
MULTI-TABATA 18:05, 40 min Ersboda - stora salen
Jenny R.
CYKEL 18:10, 45 min Marieberg - cykelsalen
OBS! 45 minuter istället för 55
Angelica J.
CXWORX® 18:55, 30 min Ersboda - stora salen
Jenny R.
TRUE HIT 19:15, 30 min Marieberg - studion
Sandra O.
BODYBALANCE® 19:30, 55 min Ersboda - stora salen
Jenny R.
TRUE CORE 19:55, 25 min Marieberg - studion
Sandra O.
Torsdag
MULTI-TRAINING 18:00, 60 min Ersboda - stora salen
Sara E.
TRUE FOCUS 19:15, 45 min Marieberg - studion
Dagens fokus: Starkare rygg för bättre chins
Felicia D.
VATTENGYMPA 19:20, 50 min Ersboda - bassängen
Jennifer G.
TRUE CORE 20:10, 20 min Marieberg - studion
Felicia D.
Fredag
CYKEL 07:00, 45 min Marieberg - cykelsalen
Mathilda S.
SENIORCIRKEL 09:00, 50 min Hörnefors - buren
Felicia D.
VATTENGYMPA 11:15, 45 min Ersboda - stora salen
Jenny R.
Lördag
MULTI-TABATA 09:15, 40 min Ersboda - stora salen
Angelica S.
YOGA FLÖDE 10:05, 55 min Ersboda - stora salen
Anna R.
CYKEL 10:15, 45 min Marieberg - cykelsalen
Angelica J.
Söndag
VATTENGYMPA 09:00, 55 min Ersboda - bassängen
Madelene H.
Jenny R.
BODYBALANCE® 19:20, 55 min Ersboda - stora salen
Therese .
Måndag
24 september
BODYBALANCE® 10:30, 45 min Ersboda - stora salen
Jenny R.
BODYPUMP® 17:50, 55 min Ersboda - stora salen
Johanna B.
CARDIO PLUS 18:55, 40 min Ersboda - stora salen
Anna R.
CYKEL 19:10, 55 min Marieberg - cykelsalen
Sandra O.
TRUE HIT 19:35, 30 min Marieberg - studion
Filip N.
CXWORX® 19:40, 30 min Ersboda - stora salen
Anna R.
TRUE CORE 20:15, 25 min Marieberg - studion
Filip N.
Tisdag
25 september
CYKEL 11:15, 45 min Marieberg - cykelsalen
Sandra O.
SENIORCIRKEL 13:00, 50 min Hörnefors - buren
Felicia D.
SHAKE IT! 18:30, 55 min Ersboda - stora salen
Jonas D.
TRUE FOCUS 19:15, 45 min Marieberg - studion
Dagens fokus: Hemmaträning
Angelica S.
YOGA FOKUS 19:30, 55 min Ersboda - stora salen
Therese .
TRUE HIT 20:10, 30 min Marieberg - studion
Angelica S.
Onsdag
26 september
SENIORCIRKEL 10:15, 45 min Marieberg - studion
Sandra O.
VATTENGYMPA 11:15, 45 min Ersboda - bassängen
Jenny R.

Producerad av Jo Kommunikation