Våra pass

Namn Beskrivning
BOX Ett kampsportsinspirerat pass med slag och sparkserier mot slagsäckar och mitsar. Ett enkelt, tufft och roligt pass som alla kan vara med på!
CYKEL Cykling i grupp är mycket effektiv konditionsträning som passar de allra flesta. Fördelen är att du som deltagare styr hur hårt du vill träna, du reglerar ditt motstånd och bestämmer intensiteten. Under klassen varierar vi tempo och motstånd med backar, raksträckor och intervaller.

Testar du cykel för första gången? kom en stund innan passet så får du hjälp att ställa in cykeln. 60 eller 45 minuter.
LÄTTYOGA En lättare yoga med fokus på dynamisk styrka, rörlighet, avslappning, andetaget och medveten närvaro. Du anpassar övningar och positioner utifrån dina förutsättningar. En perfekt klass att kombinera med din övriga styrke- och konditionsträning.
MOTIONSSIM Här får du som Tenton-medlem möjligheten att boka in tid på motionssim i vår bassäng på Ersboda Bad & Gym.
TRUE FAMILJ Ett familjepass där barn och föräldrar tränar tillsammans! Vi jobbar med enkla, funktionella övningar som enkelt anpassas utifrån kapacitet och erfarenhet. Barn mellan 8-12 år är välkomna att delta i sällskap med minst en vuxen. Kontakta oss för bokning av barn som inte är medlem på Tenton.
TRUE-CORE True core ger dig rolig och funktionell rygg- och magträning framtagen för att du ska få ut mer av din övriga träning och öka ditt välmående i vardagen. Fördelarna med en stark bål är många. Bland annat minskad smärtproblematik, minskad skaderisk samt ökad atletisk förmåga. True Core ger dig möjlighet att utmana dig själv på din egen nivå då vi jobbar med övningar som lätt anpassas efter individuell förmåga.
TRUE-HIIT För dig som vill få ut mycket av din träning på kort tid! TRUE-HIIT är ett pass där vi jobbar i korta, högintensiva intervaller för att maximera träningstiden. Under passet arbetar vi med stora muskelgrupper i enkla och varierande övningar i högt tempo för att hålla en genomgående hög puls. Du tränar individuellt i grupp och kan på så sätt anpassa övningarna efter dina förutsättningar och mål.
TRUE-RÖRLIGHET TRUE-RÖRLIGHET är ett pass som passar alla, oavsett träningsbakgrund, erfarenhet och ålder. Passet består av olika rörelser och rörelsekombinationer med inspiration från bland annat yoga som främjar din rörlighet. En god rörlighet hjälper dig att förbättra din träningskvalitet, förebygger skador, minskar smärta i leder och muskler samt ökar blodcirkulationen. Detta pass passar perfekt att kombinera med något av våra övriga pass då det är ett bra komplement till styrke- och konditionsträning.
TRUE-SENIOR Det är aldrig för sent att börja träna och fördelarna är många! Med ökad styrka och explosivitet kan vi ge oss själva en lättare vardag och minska risken för skador samt stärka vårt skelett. TRUE-SENIOR ger dig trygg och effektiv cirkelträning där du tränar individuellt med hjälp av egen kroppsvikt eller enklare redskap. Passet består av övningar som förbättrar din balans och koordination samt stärker din kropp och kondition. Passet passar alla men riktar sig främst dig som är senior, men självklart är alla åldrar välkomna!
TRUE-STYRKA TRUE-STYRKA är ett pass som fokuserar på teknik och utförande. Vi jobbar i längre tidsintervaller och med färre övningar för att kunna fokusera på en god teknik. Vårt motto här är kvalitet före kvantitet. På passen finns kunniga instruktörer som guidar dig genom styrkeövningar för hela kroppen på ett effektivt och säkert sätt. Att styrketräna är en färdighet som kräver både medvetenhet och tid. Passet passar både den med träningsvana samt nybörjare då det finns möjlighet att anpassa nivån efter sin förmåga.
UTOMHUSTRÄNING Utomhusträning är ett enkelt men tufft pass på 45 minuter där hela kroppen tränas. Passet inleds med en generell uppvärmning där hela kroppen värms upp. Därefter körs själva styrke- och konditionsdelen som består av enkla, tuffa och funktionella övningar som körs på tid. Ett högintensivt styrke- och konditionspass för hela kroppen!
VATTENTRÄNING Skonsam och effektiv träning för hela kroppen, som kan anpassas efter din nivå och dina förutsättningar. Vi använder oss av redskap som hantlar och nudlar. 45 eller 60 minuter.
YIN-YOGA Vi använder oss av mycket enkla positioner som utförs liggandes eller sittandes. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
YOGA En fysisk yoga där vi arbetar i olika flöden och positioner. Vi utmanar och förbättrar rörlighet samt styrka samtidigt som vi fokuserar på andning och medveten närvaro. Du anpassar övningar och positioner utifrån dina förutsättningar. En perfekt klass att kombinera med din övriga styrke- och konditionsträning.

Köp gymkort