Viktpaket

Många gånger är det svårt att nå sina mål med vikten och än värre att behålla dessa. Din personliga tränare utformar ditt personliga tränings- och kostupplägg för att du skall kunna nå dina viktmål. Viktminskning grundar sig på att du förbrukar mer energi än vad du äter och tvärtom gäller om ditt mål är att gå upp i vikt. Därför är både kosten och träningen väldigt viktiga i strävan efter att nå din målvikt. Mycket viktigt är att anpassa kosten så att du får i dig alla väsentliga näringsämnen så att du inte bara når dina viktmål utan även förbättrar din hälsa samtidigt. Vi hjälper dig att bygga upp långsiktiga vanor så att du kan bibehålla din målvikt över en längre tid.

  • I ditt paket ingår 10 träffar om 55 minuter med din personliga tränare.
  • Din personliga tränare skapar ett träningsupplägg specifikt anpassat för dig. Allt för att göra din träning så effektiv och motiverande som möjligt!
  • Din tränare peppar och motiverar dig att nå så goda resultat som möjligt vid varje träningstillfälle.
  • Du har möjlighet att genomföra tester som mäter din styrka, kondition och kroppssammansättning. Testerna ligger till grund för att kunna göra ett optimalt tränings- och kostupplägg, samt ger dig mätbara resultat av dina förbättringar.

Ta chansen – investera i dig själv och din hälsa!

Köp gymkort